До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Ново поколение синбиотик балансира имунната система при новородените

Ново поколение синбиотик балансира имунната система при новородените
Омни-Биотик Панда е комбинация от 3 различни, естествено населяващи чревния тракт микроорганизма. Разработен е специално за бременни и бебета от първия ден след раждането през първата година от живота, при фамилна склонност към алергични заболявания.

Съдържащите се в Омни-Биотик Панда бактериални щамове подпомагат жизненоважната популация от бактерии в детските черва и улесняват балансираното съзряване на имунната система. Въз основа на проведени проучвания, при генетично обусловен алергичен дисбаланс се препоръчва приема на продукта от майката най-късно от 8-мия месец на бременността, а след раждането и от бебето. След прием на Омни-Биотик Панда в рамките на три месеца, имунологичният дисбаланс на застрашените от алергия деца се уравновесява при 80% от тях.

Вземи талон за отстъпка с Омни Биотик Панда

Ефективността на Омни-Биотик Панда се дължи на изключителните свойства на трите бактериални щама в състава му, които:

- благоприятстват развитието на полезни микроорганизми в чревния тракт на бебето;
- стимулират съзряването на имунната система;
- намаляват риска от алергии – астма, хранителни алергии и атопии;
- подобряват бариерната функция на чревната лигавица;
- ограничават появата на гъбични инфекции, инфекции на пикочните пътища, дихателни инфекции като синуити, бронхити и пневмония.
ЛИЧНО ЗА ОМНИ-БИОТИК ПАНДА

Соня Петкова е счетоводител по професия и майка на две деца - Ванеса на 2 г. и 10 м., родена в 40 г.с. и  кърмена до 1 г.; Тея на 7 м, родена в 33 г.с., която все още кърми.

„Започнах да приемам Омни-Биотик Панда около 31 г.с. от бременността си с моята по-малка дъщеря Тея. Не успях да изпия дори една опакова, защото тя побърза да се появи на бял свят. Близо месец беше в болница. Започнах да й давам препарата от момента, в който се прибра вкъщи, продължавам и до днес. Ето и разликите, които съм забелязала в поведението и реакциите при двете деца.

Бебешко акне – около 40 дни бузите на Ванеса бяха обсипани със ситни пъпчици, при Тея изобщо липсваше подобен проблем. Хранила съм се нормално и с двете, не съм избягвала храни-алергени, консумирала съм ги в разумни количества. Важно е да спомена, че дори в болницата Тея се е хранила с кърма, която съм носила всеки ден.

Колики – проблемът на всички бебета. Не мога да кажа, че Ванеса е била със силни колики, но известно време приема препарат за тях. При Тея не съм забелязала да свива крачета, да плаче без причина, да има прекалено много газове, напротив – много спокойно бебе. Не съм й давала нищо срещу колики, само сутрин едно прахче Омни-Биотик Панда.

Периодът на захранване – едни от първите храни на бебетата в нашия регион са картоф и ориз, двете силно запичащи. Поради това много бебета трудно се изхождат през този период. Това си е стрес за бебето и за майката. Бебе Ванеса много се измъчи, докато при Тея нямаме подобни трудности.“

Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД