До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Категории Филтри
Изчисти всички филтри
Оферти
Вид продукт
Продуктова форма
Проблем
Цени:
0 2000

Фармация и здраве

Supra Radiance

(9)
Сортирай по:
Самоуверени, красиви, на върха на щастието, жените на 40-годишна възраст сияят отвътре. Но искат това да личи и отвън! Това прекрасно чувство на щастие не винаги се отразява върху състоянието на кожата. Уморена и тъжна, тя се сблъсква с всички негативни черти на динамичния начин на живот, UV лъчите, замърсяванията, вредните хранителни навици, тютюнопушенето и липсата на сън. Всички тези фактори причиняват оксидативен стрес, който трансформира протеините в токсини. Притокът на токсини претоварва и задушава клетките, а това забавя дейността им. Не закъсняват загубата на блясък, бръчките и липсата на тонус. Токсинното стареене е започнало!

Изследванията идентифицират ключов протеин, който действа върху детоксификацията и възстановяването на младежкия вид на кожата – NRF2. Днес Лаборатории Lierac представят експертна серия  SUPRA RADIANCE , състояща се от 5 продукта, които имитират действието на този протеин и се борят със щетите, причинени от околната среда.

SUPRA RADIANCE e разкрасителен ритуал, който комбинира технология и чувственост. С активните си текстури и пристрастяващия си аромат, продуктите от серията оставят кожата незабавно освежена, гладка и с неповторим младежки вид.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД