До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Филтри
Изчисти всички филтри
Оферти
Вид продукт
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Омни Биотик

(12)
Сортирай по:
Омни Биотик притежава уникална формула за доставяне на активните съставки, която гарантира, че голям процент от добрите бактерии достигат желаната област на червата.

Пробиотиците са добрите бактерии, които живеят предимно в червата ни.Те ни помагат да смиламе храната си, да усвояваме ценни хранителни вещества, да унищожаваме болестотворните клетки и да произвеждаме важни вещества, които позволяват на тялото ни да функционира добре.

Изследванията показват, че около 80% от нашата имунна система се намира в червата ни. Много фактори могат да намалят нашите добри бактерии, като стрес, определени лекарства и нездравословни храни.

Допълнителна доза добри бактерии  чрез Omni-Biotic помага за поддържане и възстановяване на доброто чревно здраве и благополучие. Продуктите имат положителен ефект не само директно в черварта, но в целия организъм.

За да могат възможно най-голям брой от бактериите да достигнат до червата невредими, те трябва да бъдат оптимално въоръжени срещу собствените киселини и червата. Изборът на бактериални щамове е ключов момент - използват се само човешки щамове, които се срещат естествено в човешките черва и са генетично устойчиви. От друга страна - лиофилизираните бактериални щамове са интензивно активирани и подсилени чрез рехидратиране в течност (напр. вода), докато са все още извън тялото, така че да могат лесно да преживеят преминаването през стомаха и веднага да започнат своята работа в черво.

Брандът разполага с няколко различни продукта на пазара. Това е така, защото в зависимост от състава на чревната флора и симптомите е необходима различна комбинация от бактерии за постигане на възможно най-добри резултати.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД