-25% на всички продукти на Avene

МИНЕРАЛНИТЕ СОЛИ НА КРАСОТАТА - ШУСЛЕРОВИ СОЛИ №1,№8, №11

С възрастта кожата на лицето се отпуска и много жени са готови да плащат за скъпи процедури, които да подобрят състоянието й, но това решава проблема само частично. За да изглеждаме добре с напредването на годините, е необходимо да полагаме комплексни грижи.

Ето как да подхраним клетките по най-физиологичния начин, да детоксикираме и да подобрим кислородното насищане на тъканите – с минералните соли за здрава и красива кожа:
- Шуслерова сол №1 калциев флуорид – основна сол за поддържане на еластичността на кожата. При дефицит на тази сол се ускорява образуването на бръчки около очите, кожата се втвърдява и напуква, губи свежия си вид, отпуска се лицевият контур.

- Шуслерова сол №8 натриев хлорид – регулира водния баланс в организма и поддържа добрата хидратация на кожата. При дефицит на солта по лицето често се наблюдават разширени пори, кожата е суха, подпухнала, може да има поява на отоци. 

- Шуслерова сол №11 силицея – солта за синтеза на колаген и възстановяването на кожата. Нейният дефицит води до атрофия на съединителната тъкан и преждевременна поява на бръчки в ъглите на очите, челото, бузите.

За да поддържаме кожата си свежа и красива, се нуждаем от тези Шуслерови соли ежедневно - по 5 таблетки от всяка сол, разтворени в чаша топла вода, която се изпива на малки глътки с жабуркане. Сутрин се приема №1, на обяд - №8, а вечер - №11. Програмата за красота може да се прилага месеци наред с паузи или непрекъснато.

Комбинация от Шуслерови соли №1, №8 и №11 можете да поръчате тук