За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Хороскоп за месец май. Дата и час на Луна без курс.
ОВЕН – през този месец се фокусирайте върху собственото си усъвършенстване, придобиването на повече информация и развиването на нови умения. Стремете се към уравновесеност, избягвайте критиката на работното си място, за да не си създадете проблем в отношенията с шефовете. По-търпеливи бъдете и с любимия си човек. Началото на месеца не е добър период за капиталовложения. Месецът е наситен с много активна комуникация и движение. През втората половина на месеца ще имате по-добри възможности за печелене на пари и ще се чувствате по-стабилни финансово. Постепенно ще отминат и недоразуменията в партньорските отношения. След 16 май родените през март трябва да се справят с някои предизвикателства в семейството и дома - грижа за близък човек, ремонт или преместване. Вземете мерки срещу обири, течове или пожар. 

ТЕЛЕЦ – насочени сте към материална стабилност и ще работите в тази насока, ако трябва и на повече от едно работно място, за да успявате да покривате всичките разходи. Между 7 и 11 май родените през април да бъдат по-внимателни при работа с документи, с техника и електроуреди, в изпити и при шофиране. На 17 и 18 май са възможни конфликти с партньора/и или грижи от финансово естество. Предпазвайте се от кражби на пари или ценности, от финансови измами. След 18 май ще имате повече добри възможности за печелене, за материална стабилност и емоционален комфорт. Втората половина на месеца е благоприятна за пътувания, договаряния и предприемане на риск. Ще имате интересни контакти и нови предложения, от които е добре да се възползвате. Венера в Телец ще внася много топлота в интимните ви отношения.


БЛИЗНАЦИ – някои от вас ще са затрупани с работа и ангажименти, но за вас динамиката е естествено състояние. До 16 май се възползвайте от всякакви контакти и предложения, работете усилено, защото периодът е много продуктивен. През втората половина на месеца ще се чувствате вече по-спокойно и тази динамика ще намалее, освен ако нямате рожден Марс или Уран в Рак. Периодът след 23 май е много добър за търговците, преподавателите и работещите в сферата на услугите. Между 27 и 31 май приятел може да ви разочарова с поведението си. Предпазвайте се от фалшиви хора и интриги. Работете внимателно с документи и информация. Може да сте по-разсеяни и да допускате грешки в работата, да загубите важни документи или да възникнат проблеми в отношенията с хора от обкръжението ви. Пазете се от простуди.

РАК – през първата половина на месеца ще чувствате затруднения в общуването с хората, неразбиране от страна на партньора, а не са изключени и конфликти. Сякаш са се активирали тайни сили срещу вас и може да усещате липсата на обич и подкрепа. Все за нещо някой ще е недоволен или ще обвинява вас за собствените си неблагополучия. На всичко отгоре и финансово няма да се чувствате стабилни. Не се тревожете, това е временно. През втората половина на месеца противоречията ще се изгладят, ще се появят добри възможности за материално стабилизиране. Ще се радвате на повече приходи и интимните отношения ще се стоплят. Марс в Рак от 16 май ще ви направи много по-борбени и дейни. Ще получавате и подкрепа при необходимост от своите приятели или от други лица в точното време и на точното място.  

ЛЪВ - първата половина на месец май е много силна за вас и най-вече за родените през август Лъвове. Получавате много силна подкрепа от хората, срещате повече разбиране и приемане на мнението ви. Преценките ви са точни, решенията - продуктивни. Ще имате успех във всякакви начинания и премерен риск. Изпълнени сте с енергия и много нови идеи, за които сега е добре да поставите основите. На успех могат да разчитат политиците, творците, бизнесмените, спортистите, работещите в организации, в партньорствата с чуждестранни партньори и т.н. След 15 май от вас се изисква вече голямо внимание във финансовата сфера и в партньорствата. Възможни са финансови проблеми или загуба на имидж в обществото. Избягвайте флирт на работното място или злоупотреба с положение. Не споделяйте личните си тайни и планове.

ДЕВА – динамиката продължава през този месец, но предимно за родените между 13 и 22 септември. Втората половина на месеца за вас е много по-спокойна, ползотворна в контактите и ще се радвате на повече придобивки. Получавате неочаквано добри новини и нови възможности за печелене на пари, както и подкрепата на хората от обкръжението си. В семейството ще чувствате топлота и пълнота. Любимият ви човек до вас ще ви изненада с подарък или нова семейна придобивка. След 22 май натоварването ви в работата може да е повече и е добре да подредите приоритетите си, да направите добър план за действията си. Това важи най вече за родените през август Деви. Бъдете по-търпеливи с колегите си и с други хора, от които зависи работата ви. Не са изключени неразбирателства с тях или някакви интриги, които да ви изнервят. 

ВЕЗНИ – важните ангажименти и задачи свършете през първата половина на месеца, тъй като този период е по-благоприятен за вас и имате шанс да постигнете по-лесно целите си. След 16 май родените през септември Везни до края на този месец ще са по-натоварени с отговорности и по-често ще срещат пречки, отколкото подкрепа. Въпреки това имате всички шансове и подкрепа от звездите да взимате правилни решения и действията ви да бъдат логични. В по-трудните моменти можете да разчитате на подкрепа от страна на любимите и близките. Дори и да сте затруднени материално, след 21 май ще се появят възможности за повече приходи и неочаквани нови предложения за бъдещи по-успешни дейности. Ще се разбирате по-лесно с хората от обкръжението ви, ще сте изпълнени с вдъхновение и нови идеи, на които хората ще откликват с желание. 

СКОРПИОН – през този месец ще ви вълнуват някои финансови дела като теглене на кредити или капиталовложения, уреждане на наследства и други имуществени въпроси. Първата половина на месеца не е благоприятно да рискувате финансово. По-смели може да бъдете едва след 18 май. До тогава ще срещате повече трудности в осъществяването на плановете си, а конкуренцията ще е доста активна. Приходите ще са на приливи и отливи, но през последните дни на месеца ще чувствате повече стабилност и шансовете ви за успехи и растеж се увеличават. Някои от вас могат да предприемат далечно пътуване, други да завършат успешно образование или курс. По-младите и свободни представители могат да срещнат неочаквано нова любов, а семейните ще се радват на топлина и уют в семейните отношения. 

СТРЕЛЕЦ – ключовата дума за вас през този месец е умереност. Трябва да се стремите към стабилност и да не рискувате или прекалявате в каквото и да било. Вие сте много целеустремени по природа, но до средата на месец май по-трудно ще реализирате целите си. Възможни са и конфликти с интимния или с бизнес партньори, поради склонността ви да се заемате с много неща едновременно.  Силното желание за успех може да провокира и повече напрежение, желание за поемане на риск, което не е препоръчително през първата половина на месеца. Както казва една поговорка "на който не му върви в работата, му върви в любовта". Ще ви върви не само в любовта, а и в печеленето на пари до средата на месеца. Намерете време и се забавлявайте с любимия човек при всяка възможност. 

КОЗИРОГ – през първата половина на месеца ще сте по-натоварени с работни ангажименти и отговорности. Бъдете внимателни за конфликти с колеги или подчинени, търсете мнението и съдействието им, вместо да налагате мнението си. След 16 май навлизате в много ползотворен финансов период и имате възможност за реализиране на важни за вас бизнес дела, както и за повече приходи. Интимните отношения са изпълнени с топлота и загриженост от страна на любимия човек. През втората половина на месеца това, за което трябва да сте по-внимателни е пряка конфронтация с партньори и опоненти. Засилено е желанието за победа и ще чувствате повече напрежение. За да избегнете неприятности и неприятни последствия е препоръчително да търсите сътрудничество с хората. Внимавайте за инциденти.   

ВОДОЛЕЙ – много успешна и с повече възможности за положителни преживявания в интимните отношения и реализация на плановете е първата половина на месеца. Не, че ще постигате всичко с лекота, но сте достатъчно упорити и постоянни, за да преодолеете някои затруднения. Между 7 и 12 май бъдете по-внимателни при шофиране, а при някои от вас може да възникнат противоречия в семейството - 18 май е критичен ден. През втората половина на месеца ще сте ангажирани с много работа и това да повиши напрежението в ежедневието ви. Не се претоварвайте и не вършете всичко сами. Търсете помощта на колегите си, грижете се и за здравето си. При по-голямо напрежение и натоварване може да възникнат здравословни проблеми със стомаха, ограничете мазнините и пикантните храни. Намерете време за почивка и забавления.   

РИБИ – в началото на месеца ще срещате затруднения в реализацията на плановете си, по-малко разбиране от страна на хората в обкръжението ви (особено родените между 11 и 20 март), непредвидени разходи. Повече отговорности и неприятни моменти може да възникнат в семейството - дали заради грижи около родител или заради друг член в семейството. Добър период за ремонти в дома и уреждане на имуществени въпроси. Не предприемайте рискове в бизнеса. Бъдете търпеливи с партньора си, по-отговорни към семейните нужди и по-постоянни в решенията си, за да не провокирате семейни конфликти. След 16 май проблемите и затрудненията един по един отпадат. Появяват се внезапни добри възможности и придобивки, хармонизират се взаимоотношенията в партньорствата. Децата и любовта ще бъдат за вас двигателната сила. ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 3, 9, 10, 16, 21, 22, 29 и 30.
Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 11, 12 17, 18, 24 и 31.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби - 1, 7, 14, 20, 26, 27 и 28.
  
ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ МАЙ 2019: 

• Новолуние – 05.05.2019 – 01:45 часа – Луна в Телец
• Първа четвърт – 12.05.2019 – 04:12 часа– Луна в Лъв
• Пълнолуние – 19.05.2019 – 00:11 часа –Луна в Скорпион
• Последна четвърт – 26.05.2019 – 19:33 часа – Луна в Риби

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“ ПРЕЗ МАЙ 2019:

01.05.2019 от 00:57 ч. - 01.05.2019 до 13:24 ч.
03.05.2019 от 11:47 ч. - 03.05.2019 до 23:18 ч.
05.05.2019 от 18:10 ч. - 06.05.2019 до 06:40 ч.
08.05.2019 от 02:50 ч. - 08.05.2019 до 12:06 ч.
10.05.2019 от 05:06 ч. - 10.05.2019 до 16:14 ч.
12.05.2019 от 15:24 ч. - 12.05.2019 до 19:22 ч.
14.05.2019 от 20:19 ч. - 14.05.2019 до 21:51 ч.
16.05.2019 от 12:37 ч. - 17.05.2019 до 00:26 ч.
19.05.2019 от 00:11 ч. - 19.05.2019 до 04:21 ч.
20.05.2019 от 20:05 ч. - 21.05.2019 до 10:56 ч.
23.05.2019 от 06:58 ч. - 23.05.2019 до 20:49 ч.
25.05.2019 от 15:51 ч. - 26.05.2019 до 09:07 ч.
28.05.2019 от 07:21 ч. - 28.05.2019 до 21:32 ч.
30.05.2019 от 18:08 ч. - 31.05.2019 до 07:43 ч.

Посочените дати и часове на Луна „без курс“ са неблагоприятни за взимане на важни решения, за стартиране на нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“ до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинни дейности.

Марги Паскалева
15.04.2019 год.
https://astroamor.wordpress.com