Уроцист – съвременното решение на проблемите с цистита

Случвало ли ви се е да изпитате внезапна пареща болка и чести позиви за уриниране? Това най-вероятно са били симптоми на Цистит. Почти всяка жена през живота си е страдала поне веднъж от неприятното състояние.

За щастие, вече съществува напълно естествен и безвреден продукт, с който да решите проблема с цистита и това е УРОЦИСТ. Медицинско изделие, което съдържа най-ефикасните билки и съставки за бързо и ефикасно облекчение на симптомите: Червена боровинка, Мечо грозде и D-маноза.Циститът е заболяване предимно на бактериална основа - най-често Ешерихия Коли, но може да бъде и на вирусна или гъбична основа. Той е възпаление на пикочния мехур, което на практика се появява целогодишно.

Настинка, дехидратиране, посещения на обществени басейни са основните предпоставки за появата му. Когато имунитетът се понижи, ставаме лесна плячка за бактериите, които нахлуват в тялото и се прикрепят към уринарния тракт, а загубата на течности не ни дава възможност да отмием отпадните вещества.

Установено е, че дамите страдат три пъти по-често от цистит от мъжете поради своята специфична анатомия. При голяма част от тях, той често се повтаря т.е. става хроничен. Възрастта, на която най-често се среща циститът е около 40 години, но разбира се има хора и от всяка друга възраст, дори деца.

УРОЦИСТ е медицинско изделие, което се препоръчва както за предотвратяване началото на цистит, така и като адювант в терапевтичното лечение.  Стопира прикрепването на бактериите Ешерихия Коли към стените на уринарния тракт, като спомага за бързото им изхвърляне от организма с урината и блокира развитието на инфекцията.

Високото съдържание на РАС-А(proanthocyanidins-A) - проантоцианидини в екстракта от ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА образува преграда и не допуска прилепването на патогените по стените на пикочни мехур и така предотвратяват цистита. Прикрепянето на активния агент от плодовете към тъканите помага и за ДЪЛГОСРОЧНО ПРЕДПАЗВАНЕ от подобни проблеми.
Червените боровинки са  изключително богати и на антиоксиданти, които укрепват имунитета.

УРОЦИСТ съдържа и сух екстракт от листа на МЕЧО ГРОЗДЕ също много ефикасен при цистит. Съдържа веществото Арбутин, което в тялото се превръща в силен уринарен антисептик и унищожител на бактерии и други микроорганизми.
В състава на медицинското изделие влиза и D-МАНОЗА, която облекчава симптомите на цистит и допълва естествения процес на пречистване на организма. D-манозата подхранва здравословната флора, която населява мембраните на уринарния тракт и го поддържа в баланс.
НОВАТОРСКАТА ФОРМУЛА на УРОЦИСТ се допълва от БЕТА-ГЛЮКАНИТЕ - мощен имуномодулатор от природен произход, който активира имунните клетки. Действа, както върху общата, така и върху локалната имунна защита.

УРОЦИСТ е адювант в превенцията и лечението на цистит, на който можете да се доверите на 100%.