-20% за всяко мултифункционално сухо масло NUXE Huile Prodigieuse 100 ml + комплимент душ-олио или душ-гел 100мл 
promotions

Торбички и сенки под очите? Заличете ги с Ремескар!

"Ти знаеш ли, че имаш… страшни очи“ – тази крилата реплика от един от вечните български филми ни напомня кое е първото място, където поглеждате човек при среща - в очите, усмивката, после ръцете ... е, и на други места, разбира се.

Торбичките под очите са тези, които най-много състаряват лицето ни. Най-добрият трик за красота и младост е заличаване на тъмните кръгове и подпухналостта под очите, ... което се постига с продължителен и спокоен сън през нощта, поне 7-9 часа… размечтахте ли се? Да се пренесем в реалния свят, обаче, а в реалния свят се сблъскваме с безсънни нощи и липса на време…

Нищо чудно, че едни от най-честите корекции по лицето е премахването на торбичките под очите.
И за разлика от бръчките, които възприемаме философски като „следи от минали усмивки“, то торбичките под очите не се радват на подобна чест. Точно обратното – те са тези, заради които изглеждаме уморени, изтощени, по-възрастни и с нездрав вид.

Никой не е застрахован срещу тях, особено ако сте минали 35 г., но има хора, които са предразположени. Начинът на живот също оказва голямо значение. Късното лягане, прекаляването с пикантна храна, сол, алкохол, газирани напитки са все врагове на красивите очи.

Днес ще ви запознаем с Ремескар при торбички и сенки под очите. Ремескар е крем, който в рамките на 2 минути заличава торбичките под очите. Посланието на марката е супер ефикасен крем с незабавно действие.
Въпреки, че наричаме Ремескар "крем", той няма за цел да хидратира кожата под очите, а точно обратното - усещате изсушаване и леко издърпване на кожата. Целта на Ремескар не е реална грижа за кожата под очите, а намаляване на торбичките в рамките на 2 минути след нанасяне. Това прави Ремескар!

Ефектът на Ремескар продължава между 6 и 8 часа. Кремът може да се употребява често, но не постоянно. Добре е да го ползвате тогава, когато има смисъл за Вас. Още веднъж да обърнем внимание че Ремескар не е крем за ежедневна грижа за околоочния контур, а по-скоро ЅОЅ терапия, тогава когато имате нужда – за 8-ми март, за годишнина от завършването на класа, за абитуриентски бал, за Нова година и др. важни за живота Ви събития.
Тайната се крие в революционната технология EYESYL, която осигурява незабавно действие и е комбинация от глинени минерали и бипептиден комплекс - това води до силно стягане на кожата, намаляване на задържането на течности в зоната под очите и микро-мускулен стоп. Тези действия спомагат за намаляване на подпухналостта на очите и елиминиране на появата на тъмни кръгове.

Няколко неща, за които да внимавате:

Ремескар се нанася на измито и подсушено лице.
Вземете количество колкото оризово зърно и нанесете под очите с потупване с един пръст от вътрешната към външната част на окото.
Разтъркайте крема между 2-та показалеца, докато стане безцветен (5-10 секунди). Уверете се, че е останало достатъчно количество крем между пръстите. В случай, че не го усещате, изстискайте още малко и отново го разтъркайте и затоплете. Това е един от важните фактори, които спомагат Ремескар при торбички и тъмни кръгове под очите да действа правилно.
Не прекалявайте с количеството, защото излишният крем няма да се абсорбира добре. С влажна кърпа отстранете остатъка от крема, ако е нанесено по-голямо количество.
Ако използвате околоочен крем, първо нанесете ежедневния хидратант, изчакайте няколко минути да попие напълно и след това продължете с нанасянето на Ремескар.
Не правете гримаси за 2-3 минути, докато продуктът изсъхне и се постигне зашеметяващия резултат (леко подухване с ветрило или дори с лист хартия ще ускори процеса).
След като Remescar напълно изсъхне можете да продължите с нанасянето на обичайния си дневен грим.

Успех !