За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Силен имунитет от Швеция

Зимата е сезонът на настинките. Как да се предпазим от тях? Има ли начин да подсилим нашия имунитет?

Едно ефикасно решение е Ecomer, производство на шведската фирма Natumin Pharma. Този продукт съдържа пречистено масло от черен дроб на акула. Основната активна съставка в него са алкилглицеролите. В човешкия организъм те се произвеждат непрекъснато, като се срещат най-вече в майчиното мляко, костния мозък и черния дроб.Показанията на Ecomer са изключително разнообразни: от профилактика на грипни епидемии и други вирусни, бактериални, или гъбични инфекции, през различни алергии, бронхиална астма, херпес инфекции и злокачествени заболявания, до заздравяване на рани. Педиатрите препоръчват Ecomer за профилактика по време на грипни епидемии! Така родителите са спокойни, че децата въобще не боледуват или ако все пак се разболеят, заболяването протича много леко и без усложнения!
Ecomer има над 150 клинични изследвания, като повечето от тях са проведени в Каролинския институт в Стокхолм. Той е известен с това, че от 1901 г. в него се определя носителят на Нобеловата награда по медицина.

В България с този продукт има 5 на брой клинични наблюдения! Като 2 от най-важните са проведени в Клиниката по детски болести към УМБАЛ “Александровска” - София.
При първото, Ecomer се приема от деца с бактериален риносинут и/или бронхиална астма. Важно е да се отбележи, че на 30-я ден клиничните симптоми силно отслабват, а на 60-я ден те са преодолени и не се наблюдават рецидиви!
При второто наблюдение, Ecomer се дава на деца с инфекции на горните дихателни пътища. Приемът на този продукт, води в голям процент до подобряване на общото състояние на децата и намаляване на нуждата от приложение на антибиотична терапия! Важно е да се подчертае, че родителите са изключително доволни от бързото повлияване на симптомите и също така от избягването на антибиотиците! Всички знаем какъв голям проблем през последните години е безконтролното изписване и приложение на антибиотици под всякаква форма! Повече информация може да се прочете на www.ecomer.bg

Препоръчителният дневен прием на Ecomer е следният:
   Деца от 0 до 12 години  Възрастни
Профилактика  1 капсула  2 капсули
Заболяване  2 капсули  4-6 капсули

Продуктът няма никакви противопоказания или странични ефекти. Ecomer може да се ползва неопределено дълго време, без прекъсване.
Това е абсолютно природен продукт. При извличането на маслото и преработката му, не се прилагат никакви химични процеси! Маслото се рафинира и стандартизира: алкално рафиниране, адсорбентна филтрация и молекулярна дестилация – физичен процес (при ниски температури и вакуум), за премахване на всякакви токсини. Шведският производител има GMP сертификат (за добра производствена практика), който е символ за изключително високо качество!
Много е важно да се знае, че Ecomer е единственият имуностимулатор, който може безпроблемно да се приема от бременни жени! Основание за това е клиничното изследване, което беше проведено в СБАЛАГ “Майчин дом” – София. Ecomer е приложен при 2 основни групи пациентки: бременни между 27 и 36 гестационна седмица, всред които една подгрупа с назофарингеални оплаквания – 8 пациентки и втора с урологични оплаквания (цисто-пиелитни смущения) – 13 пациентки. Дозировката при бременните е 3 х 2 капсули/дневно, за 15 дни. При бременните пациентки от първата подгрупа се наблюдава подобрение в 75% от случаите, а във втората подгрупа – в 76%!
В заключение, Ecomer е изключително пречистен продукт. Той не съдържа холестерол, а Vit. А и D, Омега 3, 6 и 9 мастни киселини, и сквален. Също така е изчистен от примеси на тежки метали (живак, олово), диоксини, полихлорирани бифеноли и др.

Благодарение на всичко това, Ecomer може да се приема от малки деца, младежи и възрастни!