Водноразтворимите витамини и важността им за нашия организъм

Витамините са органични вещества, от които организма се нуждае, за да функционира правилно. Ползите от тях укрепват имунната система, подпомагат работата на мозъка, нервната система и осигуряват нужната енергия. Водно разтворимите витамини имат благоприятно действие върху човешкия организъм. Те се разпространяват свободно през структурата на цялото тяло, като излишните количества се излъчват през бъбреците. Въпреки че водно разтворимите витамини не могат да се съхраняват за дълъг период от време в човешкия организъм, те изпълняват важни функции и трябва да се приемат често.
Суправит
Active+Q10 водно разтворими витамини и минерали без ГМО, глутен и подсладители са подходящи за хора с динамичен начин на живот, активно спортуващи, а и също така спомагат за подсилването на имунната система. В забързаното ежедневие както и при ПМС, Magnesium + B Complex допринасят за баланса в тялото, протичането на метаболизма, функционирането на нервната система и мускулни крампи.

При грип и настинка SupraVit Витамин C 1000 с вкус на лимон и висока усвояемост и ефикасност от чисти швейцарски витамини покрива дневната нужда от витамин C в човешкия организъм и допринася за нормалната функция на имунната система, както и намалява физическото натоварване и умора.

Висококачествените Multivitamins+ Biotin съдържат комбинация от чисти швейцарски витамини, които допринасят за нормалното протичане на метаболизма и нормалната функция на имунитета. Поради високата усвояемост и ефикасност Multivitamins+ Biotin са също така подходящи при стрес и хора подложени на небалансирано хранене.

С идването на пролетта комплексът SupraVit Calcium + C повишава сезонната устойчивост на организма, спрямо възпалени и инфекциозни заболявания с изразено противоалергично действие. Препоръчва се на хора предразположени към алергии, лактозна нетолерантност и по време на възстановителен период след операция.

За укрепване на здравето на детския организъм SupraVit Kids с вкус на ягода поддържа доброто здравословно състояние на децата. С високата си усвояемост и ефикасност витамините Kids за деца на 7 годишна възраст стимулира растежа на, развитието на костите и обогатява дневния хранителен режим.

Витамините са хранителни добавки, които са жизнено важни за процесите в организма. Заедно с разнообразното дневно меню е добре да приемаме и нужните ни витамини и минерали, които SupraVit предлага.