За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Поръчка на стоки

1. Обслужващата ви физическа аптека се намира в гр. Ямбол на ул. "Търговска" 31 и има издадено разрешение за търговия на дребно с лекарствени продукти №3820-1 от Министерство на здравеопазването.
Управител на аптеката е магистър-фармацевт Стойка Стоева.

Афиа фармаси ЕООД е регистрирана като администратор на лични данни с регистрационен номер 3023-45

www.afya pharmacy.bg е регистрирана от Изпълнителната Агенция по лекарствата с №2 в списъка с  лицата, които извършват търговия по интернет с лекарствени продукти без лекарско предписание

2. Интернет аптеката на Афиа фармаси предлага за покупка на посетителите на сайта лекарства без рецепта, хранителни добавки, медицински изделия, санитарно-хигиенни материали, козметика, билки, разрешени за употреба и продажба в РБългария
3. Разделът „Справочник лекарства“ предоставя на потребителите информация за регистрираните в РБългария лекарства по лекарско предписание, съдржаща се  в „листовка за потребителя“. Тази информация не е предназначена за самолечение.
4. Чрез кликване върху продуктите потребителят получава достъп до подробна информация за съответния продукт., както и продуктовите му опции, ако има такива. След посочване на желаната бройка и кликване върху символа за покупка продуктът е поставен във виртуалната количка за пазаруване.
5. С кликване върху бутона "количка", позициониран в горната дясна част на интернет аптеката, посетителят отваря страница с информация за продуктите в неговата виртуалната количка и при необходимост да направи желаните промени или да продължи с пазаруването.
6. Ако потребителят не желае да добавя допълнителни продукти, може да премине към следващата стъпка посредством бутона „премини към попълване на данните“. Вече регистрирани клиенти могат да въведат потребителското си име и парола, за да използват автоматично своите запаметени данни. Алтернативно потребителят може да се регистрира и като нов клиент и да създаде свой потребителски профил или да продължи пазаруването без потребителски профил.
На тази страница потребителят трябва да избере „начин на доставка“ и „начин на плащане“  и да се съгласи с Общите усливия на Афиа фармаси ЕООД.
7. Чрез кликване върху бутона „продължи поръчката“ потребителят достига до „Преглед“, където потребителят получава сборна информация за поръчката си с посочена цена (с включена регламентирана ДДС ставка), както и информация за условията на доставка, транспортните разходи и такса наложен платеж, ако е избрал този метод на плащане.
8. Поръчката се финализира посредством кликване върху бутона "купувам". С тази стъпка поръчката става обвързваща.