Промо предложения за Коледа  

contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено

Фемарел, Femarelle за жени в различните етапи на менопауза

Независимо дали сте на 40, 50, 60 или повече, линията Femarelle® представлява единствена по рода си серия продукти за жени, която ще е ваш спътник през различните етапи от живота. Възвръща баланса и подобрява качеството ви на живот след естествения спад в нивата на естроген, характерен за напредването на възрастта.

Фемарел е бранд, мотивиран от клиничен опит и уникална по рода си формула. Продуктите предоставят безопасен нехормонален начин за облекчаване на симптомите по време или след менопауза.

Обичайте 40-те


Почувствайте се отново като себе си!


Фемарел Реджувинейт

Единствената по рода си формула на Femarelle® Rejuvenate включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе, витамин В2 и витамин В7, които допринасят за енергийния метаболизъм, намаляват умората и усещането за отпадналост, поддържат кожата и косата и подпомагат функционирането на нервната система.

Фемарел Реджувинейт действа на симптомите в началните етапи (пременопауза). Хранителна добавка с грижа за доброто ви настроение и външен вид. А действието въру качеството на съня ще ви помогне да подобрите ежедневието си и да се справите с емоционалния дисбаланс.

Недостигът на естроген често може да бъде отговорен и за качеството на кожата - губи своята еластичност, което води до по-лесна поява на бръчки.

Разгледайте продукта 

Изживейте 50-те


Поемете контрола върху тялото си!


Фемарел Речардж

Единствената по рода си формула на Femarelle® Recharge включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе и витамин В6, които допринасят за регулиране на хормоналната дейност, намаляват умората и усещането за отпадналост, осигуряват нормалното функциониране на нервната система, нормалните физиологични функции и енергиен метаболизъм.*

Фемарел Речардж въздейства на симптомите по време на менопаузата. Ще усетите облекчение както при нощното изпотяване и горещите вълни, така и при проблеми с овладяване на агресията и тревожността. Оказва влияние върху качеството на почивката и съня и повишава либидото.

Вагиналната сухота и нарушенията на паметта (отново проблеми, които могат да засегнат жени с дефицит на естроген) могат да бъдат повлияни благоприятно при употреба на продукта.

Проведените клинични проучвания установяват ефективността на хранителната добавка без странични ефекти върху тъканите на гърдата или матката и без промяна в серумните хормонални нива.

Разгледайте продукта

Приемете 60-те


Завладейте бъдещето си!
Femarelle® Unstoppable е хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която предоставя ферментирал соев екстракт (DT56a),  витамин В2, биотин, витамин D и калций. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост.

Падането е рисков фактор за фрактурите на костите сред мъжете и жените на възраст от 60 години нагоре. Освен това се наблюдава засилване на болки в мускулите и ставите, повлияни от ниския запас на естроген в тялото. 

Фемарел Анстопабъл ще се погрижи за вашето вагинално здраве и качествен сън. Хранителна добавка, която повлиява положително начина на живот без нежелани реакции.

Биотинът и витамин В2 допринасят за поддържането на нормални лигавици, нормална кожа и нормално функциониране на нервната система.

Биотинът също така помага за поддържането на косата в добър вид, както и за поддържането на естествените физиологични функции.

Разгледайте продукта
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД