За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Готови ли сте за лятото? Посетете нашия ЛЕТЕН МАГАЗИН и се възползвайте от многобройните ни промоции и специални предложения
Зареди своята аптечка за път
За да се радвате на безгрижна почивка без здравословни изненади, заредете своята аптечка за път с най-подходящите хомеопатични лекарства на Немския хомеопатичен съюз (DHU) и спечелете атрактивни награди – практичен несесер, куфар или СПА уикенд!

Купете и изпратете снимка на поне 3 от посочените по-долу лекарства (цели опаковки) + касова бележка или друг документ, удостоверяващ закупуването им, на следния e-mail: aptechka@dhu-bg.com. Покупката трябва да бъде реализирана в периода 20 юни-23 юли, включително, и може да бъде направена както онлайн, така и от всеки един физически клон на аптеки Афиа.  Първите 300, изпратили снимки на закупените лекарства+касова бележка на посочения по-горе e-mail до 23 юли, включително, ще получат награда - практичен несесер, в който да настаните своите безценни помощници по време на ваканционното ви пътуване. А всички, включили се в играта, ще участват в томбола със следните награди: 3 куфара за пътешествия и 2 уикенда в СПА хотел "Каменград" в гр. Панагюрище. Играта е валидна до 23 юли, включително. 

Успех на всички! Бъдете здрави и се радвайте на прекрасна лятна ваканция! А за да бъде такава и да участвате в играта, закупете поне 3 от следните лекарства:

 Инфлуцид при настинка и грип ви трябва за аптечката за път, защото: доказано ефективно лекува симптомите - висока температура, втрисане, хрема, кашлица, отпадналост, мускулни болки, подсилва имунната система, помага на организма да премине по-леко и бързо през болестта, подходящ е за цялото семейство - за деца над 1 г., възрастни, бременни и кърмещи жени.

 
         

Тонзилотрен при болно гърло и възпалени сливици ви трябва за аптечката за път, защото: отстранява болката и възпалението в гърлото, възстановява тъканта на сливиците, има имуностимулиращо действие, директно атакува причинителите на инфекцията и предпазва долните дихателни пътища от проникването на болестотворните причинители и от развитието на редица други усложнения. Подходящ е за цялото семейство - за деца над 1 г., възрастни, бременни и кърмещи жени.          
Цинабсин при хрема и синузит ви трябва за аптечката за път, защото: успокоява възпалението и намалява отока в носната лигавица, отпушва носа, премахва характерното при хрема и синузит главоболие, има имуностимулиращо действие, подходящ е за цялото семейство - за деца над 2 г., възрастни, бременни и кърмещи жени. 
Дозировка: При остри симптоми деца под 12 г. приемат по 1 табл. на всеки 2 часа до максимум 8 табл. дневно, а след подобрение - 3х1 табл. на ден в продължение още 1 седмица. Деца над 12 г. и възрастни приемат по 1 табл. на всеки час до 12 табл. дневно, а след подобрение – 3х2 табл. дневно поне още 1 седмица.

Инфлуназал - хомеопатичният спрей за нос, подходящ за всяка хрема, ви трябва за аптечката за път, защото: намалява възпалението и отока на носната лигавица, отпушва носа, намалява воднистата обилна секреция при алергични хреми, улеснява отделянето на образуваните в носа корички. Той е напълно безопасен за продължителна употреба и е едно от малкото лекарства, които могат да се прилагат и при бебета от 0 г., бременни и кърмещи жени. 


         

Шуслерова сол №3 железен фосфат ви трябва за аптечката за път, защото: е солта за първа помощ при начални симптоми на вирусна инфекция. Овладява възпалението в началната му фаза и температурата, повишава активността на имунните клетки и организмът по-бързо и ефективно се справя с атаката на вирусите.
При остри състояния като температура и травми солта се приема на 15-30 минути по 1 табл.
За хронични проблеми приемът е 3-5 табл. на ден поне 3-4 месеца.           

Гастрокинд при стомашно-чревни разстройства, причинени от хранителни отравяния, чревни инфекции и храносмилателни нарушения, ви трябва за аптечката за път, защото: въздейства върху възпалението на чревната лигавица, овладява неприятните симптоми като гадене, повръщане, диария и стомашни спазми, предпазва организма от обезводняване. При остро състояние дозировката за деца до 6 г. е 6х1 табл. дневно, а след подобрение на състоянието - 4х1 табл. до пълно изчезване на симптомите. 


         

Арника D6  - първа помощ при травми и инциденти, ви трябва за аптечката за път, защото: е хомеопатично лекарство №1 за всякакъв вид контузии, наранявания, рани с ожулване и кървене, мускулни болки или натъртвания, навяхвания и изкълчвания, синини и цицини, забити трески в пръста и т.н. Ако започнете прием на Арника D6 веднага след контузването и вземате от лекарството начесто (през 15-30 мин., до 6 пъти дневно), това ще предотврати появата на отоци и ще намали посиняването. Лекарството помага да се разнесе кръвонасядането, като в същото време действа обезболяващо.