За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Торбички или тъмни кръгове под очите?
На всеки се е случвало от време на време да се образуват торбички или тъмни кръгове под очите. Tе често са източник на неудобство и притеснение, защото могат да променят цялостното излъчване и да създадат впечатление за умора или състарен вид на лицето.  Близки и приятели могат да те питат какво ти е, какво си правил снощи и защо не си си доспал. Това може да бъде много досадно и да има отрицателен ефект върху самочувствието на човек.
Ремескар крем
Торбичките и тъмните кръгове под очите често са бъркат. Можете да имате тъмни кръгове без да имате торбички под очите. Докато торбичките под очите говорят за задържане на течности под окото, то тъмните кръгове не означават, че кожата потъмнява, а по-скоро че изтънява. т.е. кръвоносните съдове прозират през кожата и поради това изглеждат като тъмен кръг около окото. Торбичките и тъмните кръгове под очите не представляват сериозен проблем, но хората изглеждат уморени, изтощени, по-възрастни и с нездрав вид.

Разбира се всеки иска кожата му да изглежда по-бляскава и свежа,  което е почти невъзможно ако под очите са се образували торбички или тъмни кръгове.  Традиционно, за да се  отърват от торбичките под очите българските жени прибягват до така наречените «бабини рецепти»: краставици, суров картоф, изстудени пакетчета чай и дори изстудена лъжица, която се притиска с изпъкналата част върху окото докато можеш да търпиш или докато се стопли и после пак..

Днес определено има решение как да се отървете от грозните торбички и тъмни кръгове под очите и да имате отново сияен поглед.

Ремескар при торбчики и тъмни кръгове под очите е ефикасен крем с незабавно дейсвие, който спомага за намаляване на торбичките под очите и появата на тъмни кръгове с едно единствено приложение на ден.
Революционната технология EYESYL® незабавно действа върху торбичките под очите и тъмните кръгове като използва уникална комбинация от глинени минерали и бипептиден комплекс - това води до силно стягане на кожата, намаляване на задържането на течности в зоната под очите и микро-мускулен стоп (така наречения „ботокс ефект“). Тези действия спомагат за намаляване на подпухналостта на очите и елиминиране на появата на тъмни кръгове.
Ремескар е продуктът, който заличава появата на торбички и тъмни кръгове под очите за по-малко от 2 минути! Реаултатите са незабавни и видими, а ефектът се проявява още след първото нанасяне. Ремескар не е просто козметичен продукт, а специална грижа за кожата – клинично тествана и ефективна, благодарение на уникалната патентована EYSYL® технология, която действа моментално върху торбички и тъмни кръгове под очите.


.