Промо предложения за Коледа  

contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено

Как да се справите със сенната хрема?


За страдащите от сенна (сезонна алергична) хрема пролетта означава старт на битката с множество неприятни симптоми – кихане, хрема, запушен нос, зачервени, сърбящи очи, конюнктивит, кашлица. Освен че влошава качеството на живот, неправилното и лечение може да доведе и до някои здравословни усложнения като синузит, отит, бронхиална астма.


Профилактиката е най-доброто лечение


РиниталДоказано ефективна и шадяща терапия за профилактика и лечение на сенна хрема предлага комплексното лекарство Ринитал. Немският хомеопатичен съюз препоръчва 6 седмици преди началото на очаквания алергичен период да се започне профилактика с препарата.
Ринитал възстановява равновесието на имунната система и облекчава проявите на алергичната хрема, като постепенно намалява тяхната честота. Целта е с времето организмът да стане по-малко чувствителен към дразнителите.
Ринитал е подходящ и за деца, бременни и кърмещи жени. Облечава неприятните симптоми, без да предизвиква сънливост или забавени реакции.

инфлуназал
Как да си помогнете при остри симптоми на сенна хрема?


Ако сте пропуснали профилактиката с Ринитал преди очаквания поленов период и симптомите на сенна хрема вече са силно изразени, за по-бързото им овладяване препаратът много успешно се комбинира със спрея за нос Инлфуназал. С негова помощ се повлияете по-бързо локалните симптоми на алергичната хрема – отока на носната лигавица, запушването на носа, обилната секреция.
Инфлуназал има и противоалергично действие, без да е агресивно. Спреят е напълно безопасен и е едно от малкото лекарства, които могат да се прилагат при кърмачета и малки деца. Не води до привикване и е подходящ за продължителна употреба поради липсата на странични ефекти.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД