За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Лятна промоция Линекс - спечели туристическа карта


Участвай в лятната промоция на пробиотици ЛИНЕКС! Бъди 1 от 60 000 късметлии, които ще спечелят брандирана туристическа карта с означени екопътеки и туристически маршрути!
 

1. Купи пробиотик от серията Линекс
2. Изтрий скреч картатата, която ще получиш от фармацевта в аптеки Афиа
3. Виж дали печелиш и вземи своята награда веднага!


Възползвай се от промоцията във всички аптеки Афиа (с изключение на онлайн поръчки) до 15.09.2018 или до изчерпване на количествата награди. Пълните условия вижте на www.linex.bg. 
 
Дисбактериозата представлява изменение на количествения и качествения състав на чревната микрофлора. При чревната дисбактериоза намалява броят на полезните бифидобактерии и лактобацили и се увеличава броят на патогенните микроорганизми, като се нарушава процесът на храносмилане. Настъпва нарушение на чревната функция.

Най-често срещаните симптоми при нарушаване на микрофлората са дискомфорт, метеоризъм и диария. Симптоматичните средства оказват само краткотраен ефект, след което симптомите се появяват отново. За да се помогне действително на организма, е важно да се отстрани дисбактериозата като една от причините за появата на тези неприятни симптоми.
 

Линекс е ефикасен в превенцията и справянето с дисбактериоза. Съдържащите се в него лактобацили и бифидобактерии притежават голяма киселинна устойчивост, поради което оцеляват в агресивната среда на стомаха.

Линекс значително подобрява състава на чревната микрофлора и нейната метаболитна активност. Възстановява чревната микрофлора и нормализира функционирането на червата. Това означава, че той не потиска симптомите, а допринася за отстраняване на дисбактериозата.

Бактериите в Линекс са устойчиви и на действието на антибиотици, затова за да се предотврати дисбактериоза трябва да се прилага от първия ден на лечението с антибиотици.

Линекс Форте

от първия ден на антибиотичното лечение
 

Линекс форте

  • при прием на антибиотици
  • за балансиране на чревната микрофлора
  • при нарушен физиологичен ритъм на червата
 

Линекс Гастро

за ежедневна употреба


  • ежедневна употреба
  • поддържане баланса на чревната микрофлора
     

Линекс Бебе сашета 10бр / 20бр

за деца до 12-годишна възраст


 
 

Линекс Бебе капки

за бебета и малки деца


 
     
Линекс съдържа балансиран комплекс полезни бактерии, близки до тези, които населяват нормалната чревна флора на човека.
При прием на антибиотици тези бактерии загиват и отстъпват място на болестотворни микроорганизми, които могат да доведат до нарушение на чревната функция, алергия, отслабен имунитет и други проблеми.