За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Готови ли сте за лятото? Посетете нашия ЛЕТЕН МАГАЗИН и се възползвайте от многобройните ни промоции и специални предложения
Представяме ви Eucerin

EUCERIN предлага решения за повечето често срещани кожни проблеми в дерматологичната практика, съчетавайки изключителна поносимост и доказана ефективност - за здрава и сияйна кожа.

Хидратация за всеки тип кожа. Уникалните формули в продуктовата гама Eucerin AQUAporin ACTIVE подсилват собствената хидратираща система на кожата и я оставят мека, гладка и блестяща. Тъй като всяка кожа – нормална, суха, мазна, комбинирана – може да се дехидратира, Eucerin AQUAporin ACTIVE e наличен в набор от продукти, съобразени с конкретния тип кожа. Всички те осигуряват интензивна 24-часова хидратация, облекчават чувството на опънатост и правят кожата блестяща, гладка и мека.Продуктите са с клинично и дерматологично доказана съвместимост с чувствителна кожа и не съдържат аромати и парабени.

Суха и много суха кожа. Продуктите Eucerin с урея за суха кожа съдържат натуралните хидратиращи фактори (NMF) уреа и лактат и осигуряват на сухата кожа дълготрайно овлажняване. В резултат кожата е мека, дори при изключително сухи и груби ръце и крака.Всички продукти на Eucerin с урея за суха кожа са дерматологично тествани.

Eucerin

Суха и раздразнена, атопична кожа. Eucerin AtopiControl е серия, която се грижи за сухата и раздразнена кожа, както и за атопичната кожа през спокойните фази и през острите фази с възпаление. Всеки продукт е клинично и дерматологично тестван - доказано е поносим от атопична кожа, намалява сухотата, лющенето и чувството за опънатост и облекчава сърбежа. Продуктите от серията са без парфюми, оцветители и парабени. Подходящи са за деца над 3 месеца.

Чувствителна кожа. Eucerin с ph5 предлага пълна гама от продукти, специално разработени, за да съчетаят отлична защита и регенерация с клинично доказана поносимост от кожата. Уникални съставки с pH 5 възстановяват ензимната активност, заздравяват естествения защитен слой и регулират баланса на хидратация на кожата. Така тя става  видимо по-мека и гладка.

Хиперчувствителна кожа, склонна към зачервяване. Серията Eucerin HyperSensitive предлага холистична грижа за кожата, която третира трите симптома на много чувствителната кожа - нарушена бариерна функция, хиперреакция на нервните окончания в епидермиса и зачервяване, често предизвикано от възпаление. Двете нови продуктови серии на Eucerin - UltraSENSITIVE и AntiREDNESS, предоставят незабавен и дълготраен комфорт за чувствителната кожа.

Пърхот, сух и сърбящ или свръхчувствителен скалп. Серия продукти за коса и скалп Eucerin DermoCapillaire успокоява микровъзпаленията, които могат да предизвикат проблеми като пърхот, сух и сърбящ скалп и чувствителен скалп. Шампоаните и тониците възстановяват естествения баланс на скалпа и се грижат за косата от корена до върха.

Бръчки. Всеки продукт от серията Eucerin Hyaluron filler е клинично тестван и съдържа комбинация от хиалуронова киселина с ниско и с високо молекулярно тегло, както и биоактивен глицин сапонин - субстанция, която доказано стимулира производството на хиалуронова киселина.Серията Eucerin Hyaluron-Filler запълва дори най-дълбоките бръчки отвътре-навън и има отлична поносимост от кожата.

Бръчки чувствителна кожа. Серията продукти Eucerin Q10 ACTIVE за чувствителна кожа възстановява енергийния дефицит и подобрява клетъчната регенерация в кожата, като по този начин намалява дълбочината на фините линии и бръчките.  Антиоксидативният ефект на Q10 предотвратява появата на нови бръчки.Серията не съдържа изкуствени оцветители или аромати, с което осигурява максимална поносимост при чувствителна кожа . Няма добавени парабени и изкуствени оцветители, което осигурява добра поносимост от кожата.

Загуба на обем. Серията Eucerin Volume-Filler третира различните причини за увисване на кожата и загуба на обем. С времето кожата губи обем и лицевият контур може да увисне в следствие на изчерпване на натуралните субстанции, които правят кожата стегната и гладка. Клинично тестваните продукти Eucerin Volume-Filler действат таргетирано върху слоевете на кожата, в които се наблюдава загуба на обем.

Намалена плътност на кожата. Гамата продукти Eucerin DermoDENSIFYER е специално създадена да се справи с последиците от намалената хормонална активност при застаряващата кожа. Ако за вас основният проблем със стареенето на кожата е намалената плътност и загубата на блясък, серията Eucerin DermoDENSIFYER е най-подходяща. Продуктите подобряват плътността на кожата и микроциркулацията, а редовната употреба осигурява цялостно подобряване на външния вид на кожата.

Защита от слънцето Продуктите от серията Eucerin Sun предлагат цялостна защита от вредното въздействие на слънцето за лице и тяло за всеки тип кожа. Всички продукти осигуряват ефикасна UVA/UVB защита с минерални и органични филтри и биологична клетъчна защита. Продуктите са съобразени с нуждите на различните типове кожа (нормална, суха, мазна или склонна към акне) на лицето и тялото. Формулите са специално разработени за бебета, деца и възрастни. Серията Eucerin Sun предлага продукти, предназначени за алергична към слънцето кожа.

Мазна и склонна към акне кожа. Серията Eucerin DermoPURIFYER е ефективно козметично решение за мазна и склонна към акне кожа. Комбинацията от активни съставки ефективно се справя с четирите ключови фактора, отговорни за появата на акне:  хиперкератозис (нарушено излющване на мъртвите клетки от повърхността на кожата), себорея (повишена себумна секреция), повишен бактериален растеж и възпаление.  Клинични и дерматологични проучвания доказват ефикасността и добрата поносимост на продуктите от серията Eucerin DermoPURIFYER за проблемна кожа.

Почистване на лицето. Серията Eucerin DermatoCLEAN се състои от почистващи продукти, които предлагат решение за всеки тип кожа. Иновативната комбинация от натурални активни съставки ефикасно премахва грима, като запазва естествения баланс на кожата. Кожата, почистена с Eucerin DermatoCLEAN, е чиста, мека, успокоена, освежена и готова за последваща грижа.

Пигментни петна. Излагането на слънце, генетичната предразположеност, възрастта, хормонални промени и наранявания или възпалителни процеси в кожата могат да причинят хиперпигментация. Серията Eucerin EVEN BRIGHTER клинично доказано намалява тъмните петна и прави тена равномерен и сияен за 12 седмици. При редовна употреба резултатите са по-добри.