Промо предложения за Коледа  

contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено

Как да се преборим с излишните килограми?

Наднорменото тегло е един от проблемите, които бележи нашето съвремие. За съжаление, той не засяга само женската суета, а сериозно застрашава здравето на възрастните и все по-често и на децата.

Забързаният начин на живот, стресът, нерационалното хранене, липсата на физическа активност са част от предпоставките за затлъстяването – медицинско състояние, при което натрупаната телесна мазнина има зловредно действие върху организма и създава предпоставка за редица проблеми, свързани със сърцето, ставите, черния дроб и т.н. Това е и причината фармацията да търси част от решението на проблема, защото най-сигурният начин за поддържане в норма на телесното тегло, е чрез спазване на правила за здравословно хранене и увеличаване на физическата активност.

Допелхерц® Fettbinder Хитозан съдържа 500 mg хитозан, получен от клетъчните стени на специални гъби, т.е. e с неживотински произход, което го прави идеален за употреба от хора, алергични към морски дарове, както и от вегетарианци и вегани.
В същността си хитозанът представлява положително зареден полизахарид. Той има способността да свързва отрицателно заредените молекули на мазнините, приети с храната и съдейства за тяхното отделяне от организма, без да бъдат усвоени.
Натуралните фибри, от които се състои хитозанът, увеличават чувството на ситост. Именно по тази причина Допелхерц® Fettbinder Хитозан се приема преди основните хранения с повече течност, за предпочитане вода.

Хитозанът не оказва влияние върху храносмилателните ензими или върху метаболизма в клетките, ето защо действието му е с много добър профил на безопасност. Редица клинични проучвания, проведени при голям брой мъже и жени, установяват, че прибавянето на хитозан към диетата спомага за намаляване и поддържане на телесното тегло. Освен това той допринася и за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Ефектът му е умерен – в съответствие с всички официални препоръки за редукция на теглото.

В съставките на Допелхерц® Fettbinder Хитозан ще откриете не само хитозан, но и витамин С. Клиничните проучвания доказват, че прибавянето точно на този витамин към хитозана подобрява действието на последния и наблюдаваният ефект е по-добре изразен.
Накратко – ако искате да бъдете във форма, освен да регулирате диетата си и да спортувате, се старайте да си набавяте и нужното количество хитозан от Допелхерц® Fettbinder Хитозан.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД