Synchroline


 

Aknicare  медицински изделия за лечение на мазна кожа и акне.

Серията Aknicare предлага най-ефективното лечение на мазна кожа и акне с клинично доказана ефикасност, която гарантира видими резултати за 4 седмици. 

Продуктите са напълно безопасни, с отлична поносимост  и покриват всички нужди на мазната и акнеична кожа. Могат да бъдат комбинирани с всякакво лечение срещу акне. 

 


 

Hydratime , Nutritime – хидратиране и подхранване

Hydratime e серия продукти с интензивно хидратиращо действие. Включва: лека, кремообразна емулсия за лице, емулсия за тяло, почистващо мляко, лосион за разгримиране и тоник лосион.

Серията Nutritime се състои от подхранващ крем за лице и крем за тяло с липо-серамиди. Подходяща е за суха и много суха кожа, склонна към десквамация.

 


 

Rosacure - серия при интермитентно и перманентно зачервяване на кожата.

Серията Rosacure e специално разработена за почистване, поддържане и лечение на кожа с интермитентно и перманентно зачервяване, обикновено асоциирано с повишена чувствителност, субективно усещане за дискомфорт, и наличие на телангиектазии. 

Продуктите от серията не съдържат парабени и ароматни компоненти.

 


 

Sunwards -  надеждна защита срещу UVA и UVB лъчите

Продуктите Sunwards са разработени специално за предпазване на кожата от слънчевите лъчи.

Иновативната технология Synchroblock предоставя по-високи нива на защита и намаляване на увреждането на кожата, предизвикано от UVA и UVB лъчите. 

 


 

Synchrovit – серия против бръчки

Продуктите от серията са предназначени за превенция и видимо редуциране на бръчките. Ретинолът ускорява клетъчния обмен, повишава образуването на нов колаген и стимулира продукцията на нови глюкозамингликани.

Витамин Е е потенциален антиоксидант, който предпазва клетъчните мембрани от вредното действие на свободните радикали.

 


 

Synchrobase– серия, предназначена за козметична употреба и приготвяне на галенови препарати

Продуктите от серията Synchrobase са олеозомни емулсии, създадени за галенова, козметична или дерматолологична употреба. Те имат хидратиращ и омазняващ ефект, което е от голямо значение за сухата, дехидратирана и атопична кожа.

Създадени са по олеозомна технология - мултиламеларна, кристална, течна фаза която удължава козметичния ефект на основния компонент в случаите, когато са прибавени и други компоненти с дълготрайно действие в галеновия препарат.

 


 

Synchrocell антицелулитен крем

Синхроцел антицелулитeн крем е предназначен за борба с целулита и редуциране на „портокаловата кожа”. Възвръща нормалната структура и тонус на кожата. 

Редовната му употреба премахва неприятното усещане за подпухнала кожа и напрежение, които обикновено придружават целулита. Намалява усещането за „тежки крака”.

 

 

Terproline - серия със стягащо и хидратиращо действие

Продуктите от серия Terproline имат стягащо и хидратиращо действие. Видимо подобряват тонуса и еластичността на кожата.