За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Slimcut програма за отслабване
Slimcut е програма за отслабване и поддържане на теглото, включваща 4 продукта:

Dietstar – начало на 30-дневна програма за оформяне на фигурата.
Drainer drink – дренираща напитка за регулиране излишъка на вода
Fat burner drink – изгаряща мазнините напитка
Weight management – за да запазите желаното тегло.
Slimcut потиска пристъпите на глад, като дава по-дълго усещане за ситост. Съдържа полифеноли, антиоксиданти, натурални екстракти с доказан ефект върху намаляването на теглото и размера на талията (ханша). Slimcut не причинява умора и изтощение, съдържа активни съставки за тонус и енергия и действа без допълнителен стрес.

Стъпки на програмата Slimcut:

В продължение на 1 месец приемайте Dietstar 2 пъти х 1 капсула след храна. Той ще намали абсорбцията на мазнини. Освен това подпомага храносмилането и допринася за редукция на теглото. Паралелно с Dietstar, приемайте Fat burner и Drainer drink, като ги редувате по следния начин:

- В дните с физическа активност, разтворете 1 саше Fat burner в чаша вода (200-300ml) и го изпийте. Напитката с вкус на лимон подпомага метаболизма на мазнините, намалява консумираните калории и повишава енергията.

- В дните без физическа активност, разтворете 1 саше Drainer drink в 1 литър вода и го изпийте в рамките на деня. Тази напитка регулира излишъка на вода, подпомага пречистването на организма и спомага за контрол на теглото. С вкус на праскова.
Важно е да редувате Fat burner и Drainer drink през ден, като спазвате по-горните препоръки.

Ако ви се струва, че имате все още излишни килограми, можете да продължите комбинираният прием на Dietstar, Fat burner и Drainer drink до достигане на желания резултат и след достигане на желаното тегло да проведете едномесечен курс с Weight management, за да избегнете йо-йо ефект.

Slimcut програма за намаляване на теглото 
Slimcut програма за намаляване и задържане на теглото

Slimcut и двигателна активност


Експертите на Slimcut разработиха специална 8-дневна програма от упражнения за усилване на организма, енергичността и настроението ви.


          
 
                      ЖЕЛАЕМ
                    ВИ
                УСПЕХ!