За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Медицинска козметика Vichy

Създадена от д-р Халер преди повече от 80 години, VICHY е първата френска марка дермокозметика, създадена от лекар и спечелила доверието на милиони жени в Европа и по света.

Още от самото си създаване VICHY е посветена на здравето на кожата. Основополагащ е принципа, че здравето на кожата е от жизненоважно значение за постигане на трайна и видима красота.

Неизменна част от всички продукти е термалната вода Vichy - 100% чиста и естествено богата на минерали.  Нейните регенериращи, успокояващи и укрепващи свойства са научно доказани и комбинирани с най-модерните дерматологични съставки.

Днес, продуктите VICHY са иновативна комбинация от дерматологични съставки и термална вода VICHY, уникална и натурална, с  терапевтични свойства за кожата. Използвайки тази 100% чиста и естествено богата  на минерали вода, VICHY предлага пълна гама продукти, насочени към различни кожни проблеми – бръчки, акне, дехидратация, суха или отпусната кожа.

Всички продукти на марката са тествани под дерматологичен контрол, некомедогенни. Обогатени с успокояваща и укрепваща термална вода Vichy.