-20% за всяко мултифункционално сухо масло NUXE Huile Prodigieuse 100 ml + комплимент душ-олио или душ-гел 100мл 
promotions

Eucerin - изберете слънцезащитен крем спрямо вашата кожа

Кожата на лицето изисква специално внимание, защото е различна от кожата на други места по тялото. Освен това за разлика от кожата на тялото, която често е покрита, кожата на лицето е изложена на влиянието на външните фактори през цялата година. В резултат на това, тя  трябва да бъде защитена с продукти, специално разработени за нейните нужди.


Изберете правилния крем спрямо кожата си, за да получите максимален комфорт и ползи от употребата му.

Характеристика на продуктите:
- биологична защита с Ликохалкон 
   Ликохалкон А е мощно противовъзпалително средство и антиоксидант, който се извлича от корените на женско биле. Това растение използва антиоксидантния ефект на ликохалкон А, за да защитава клетките от UV лъчите. Съставката изгражда антиоксидантно депо в дълбокия епидермален слой и осигурява доказана защита от клетъчно увреждане, причинено от свободните радикали. Когато се нанася върху раздразнена кожа, ликохалкон A бързо намалява зачервяването и спомага за успокояване на възпалението
- биологична защита с Глицеризинова киселина
 
Глициризиновата киселина се извлича от корените на китайското растение лакрица – Glycyrrhiza glabra, и е добре известна със своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Също така доказано спомага ДНК възстановяването на кожа, увредена от UV-лъчение.
- биологична защита с Алфа-Глюкозил Рутин + Витамин Е

Алфа-глюкозил-рутин (AGR) е естествена съставка, извлечена от дървото пагода, която е подходяща за използване в медицинската козметика. Тази съставка с висока поносимост има много силно антиоксидантно действие. Mоже да предотврати оксидативния стрес, причинен от свободните радикали от слънцето – които са основните причинители на слънчеви алергии. Доказано е, че антиоксиданти като AGR спомагат за значителното намаляване на риска от появата на симптоми на слънчева алергия, известна още като полиморфна светлинна ерупция (PLE) и Acne Aestivalis.
- без парфюм
- лек аромат
- без химични филтри