За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Eucerin - изберете слънцезащитен крем спрямо вашата кожа

Eucerin слънцезащита за лице


Кожата на лицето изисква специално внимание, защото е различна от кожата на други места по тялото. Освен това за разлика от кожата на тялото, която често е покрита, кожата на лицето е изложена на влиянието на външните фактори през цялата година. В резултат на това, тя  трябва да бъде защитена с продукти, специално разработени за нейните нужди.

Изберете правилния крем спрямо кожата си, за да получите максимален комфорт и ползи от употребата му.


Тип кожа Нормална и
смесена
Чувствителна
кожа
Суха кожа Мазна и 
акнеична
Матиращ флуид 30 heart      
Матиращ флуид 50+ heart      
Крем 30     heart  
Крем 50+     heart  
Гел-крем 30       heart
Гел-крем 50       heart
Оцветен крем за лице 50+ heart      
Anti-age крем 50 heart      


Характеристика на продуктите:
- биологична защита с Ликохалкон 
   Ликохалкон А е мощно противовъзпалително средство и антиоксидант, който се извлича от корените на женско биле. Това растение използва антиоксидантния ефект на ликохалкон А, за да защитава клетките от UV лъчите. Съставката изгражда антиоксидантно депо в дълбокия епидермален слой и осигурява доказана защита от клетъчно увреждане, причинено от свободните радикали. Когато се нанася върху раздразнена кожа, ликохалкон A бързо намалява зачервяването и спомага за успокояване на възпалението
- биологична защита с Глицеризинова киселина
 
Глициризиновата киселина се извлича от корените на китайското растение лакрица – Glycyrrhiza glabra, и е добре известна със своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Също така доказано спомага ДНК възстановяването на кожа, увредена от UV-лъчение.
- биологична защита с Алфа-Глюкозил Рутин + Витамин Е

Алфа-глюкозил-рутин (AGR) е естествена съставка, извлечена от дървото пагода, която е подходяща за използване в медицинската козметика. Тази съставка с висока поносимост има много силно антиоксидантно действие. Mоже да предотврати оксидативния стрес, причинен от свободните радикали от слънцето – които са основните причинители на слънчеви алергии. Доказано е, че антиоксиданти като AGR спомагат за значителното намаляване на риска от появата на симптоми на слънчева алергия, известна още като полиморфна светлинна ерупция (PLE) и Acne Aestivalis.
- без парфюм
- лек аромат
- без химични филтри