Коледен магазин

Триглава четка за зъби

                                                                                                        
Триглава четкаСуперчетките на Доктор Барман са ненадминат продукт за орална хигиена, препоръчван от стоматолозите по цял свят вече повече от 20 години! Патентованата технология на триглавите четки почиства зъбите по-добре и за по–кратко време, като се премахва повече плака.
От деца ни учат, че миенето на зъбите е два пъти дневно (сутрин и вечер) в продължение на поне 3 минути, което много малък процент от хората спазват. Суперчетките на Доктор Барман обгръщат и покриват всички повърхности на зъбите само с едно движение, като по този на- чин почистването не губи от своята ефективност за сметка на по-краткото време за миене!  „По–лесно е да промениш продуктите, отколкото човешките навици. Подобрявайки продуктите и опростявайки методите за употреба, все повече хора ще ги използват с желание и ще поддържат зъбите си здрави и красиви!“ Д-р Барман
Четките за зъби са проектирани да покриват всички възрастови групи – 0-6 години, 6-12 години и за всички останали над 12-годишна възраст, в това число и възрастните:
- Тройна глава почиства 3-те повърхности на зъбите с едно движение
-  Прецизно насочени меки косъмчета за нежно почистване по линията на венеца
- Доказано премахва много повече плака за по–кратко време
- Създава по–добър контакт със зъбната повърхност
- Високо препоръчвана за брекети
- Идеална за пациенти с ограничена подвижност (синдром на Даун, аутизъм и др.)
С изключително компактни глави суперчетките достигат до труднодостъпни места и почистват там, където стандартните четки не могат да достигнат лесно. Страничните две глави на всички суперчетки са с мек косъм и насочени под 45 градуса към линията на венеца за нежно почистване, а средната глава е с леко по-твърд косъм за по–добро почистване на дъвкателните повърхности. Формата на главите побира оптимално количество паста, а структурата им дава много по–дълъг живот на четката!

SONIC DUO POWER е новата четка на Доктор Барман -  мултинаграждавана и патентована електрическа четка, която почиства зъбите от всички страни с помощта на 2 глави и 20 000 звукови вибрации в минута!