Коледен магазин

Иделин Белиема - серия при вагинални инфекции

Разработена в сътрудничество с гинеколози ИДЕЛИН БЕЛИЕМА е иновативна серия с грижа за женското интимно здраве. Включва 3 продукта, които ефективно повлияват бактериални или гъбични вагинални инфекции, облекчават симптоми като дразнене, сърбеж, неприятна миризма и спомагат за тяхната превенция.
 

Иделин Белиема вагинални таблетки са подходящи при всички случаи на временно нарушение на вагиналната микрофлора. Може да се прилагат при инфекции, причинени от бактерии или гъбички. Подходящи са при бяло влагалищно течение с неприятна миризма, сърбеж, дразнене в интимната област, дължащи се на неспецифични възпаления на влагалището, както и след лечение на инфекции (гъбички, микоплазма, трихомони и др.).


Иделин Белиема интимен крем се препоръчва за правилна грижа и хигиена при наличие на влагалищни инфекции, а също така и при временни раздразнения и възпаления в интимната зона от различен произход.


Иделин Белиема интимен гел се препоръчва за правилна грижа и хигиена при наличие на влагалищни инфекции, а също така и при повишен риск от бактериална или гъбична инфекция (посещение на фитнес зали, сауни, плувни басейни; чести или продължителни пътувания), по време на менструация, бременност и в след-родилния период.