Коледен магазин

Рескю, Rescue приложение и дозировка

Рескю, Rescue представлява универсална комбинация от 5 цветни есенции (скална роза, слабонога, повет, витлеемска звезда, джанка) за справяне с емоционалния дисбаланс, причинен от различни проблемни или стресови житейски ситуации, като:
Рескю, rescue
- стрес на работното място: проблеми във взаимоотношенията с колеги или шефове, невъзможност да се справите с поставените срокове.
- загуба на близки хора: при раздяла, развод
- неразбирателства в семейството: проблеми между съпрузи, с децата, грижа за болен.
- различни видове страх: при летене със самолет, посещение на зъболекар, изпит и др.
- панически атаки
- силно вълнение
- пристъпи на гняв или ярост, при обида или силно недоволство

Рескю ще ви помогне да възвърнете вътрешното си спокойствие и контрол. Ефектът настъпва в рамките на 5-15 минути и зависи от формата, която използвате. За максимално бързо повлияване използвайте Рескю спрей или перли, за продължителен ефект – Рескю пастили. За постигане на максимално трайно действие – капките Рескю, разтворени във вода.
Дозировката също зависи от формата, която сте избрали:
- капки: 4 капки директно под езика, на всеки 15 минути, до постигане на максимален ефект.
- пастили: единичната доза е 1 пастила
- перли: 1 перличка под езика
- спрей: единичната доза е 2 впръсквания директно в устата

Рескю може да се комбинира с всички известни медикаментнозни и алтернативни терапии. Няма странични действия и няма опасност от предозиране. Подходящ е за цялото семейство - от новороденото бебе до беловласия старец и домашните любимци (кучета и котки). Може да се приема и от бременни - премахва напрежението, подготвя бременната жена за раждането и балансира емоциите.

ВАЖНО!!!
Rescue не замества медицинското лечение за първа помощ, както и същинското лечение с Цветята на д-р Бах. Често се приема като допълнение към редовната терапия с Цветята на д-р Бах.
Rescue се взема при определени поводи, а не като продължителна терапия. Някои хора имат нужда от него по-често в сравнение с други.
Rescue може да омекоти силни кризисни реакции по време на лечение с Цветята на д-р Бах.

Какво е RESCUE NIGHT?
Към класическата комбинация от 5-те спасителни цвята на д-р Бах е добавена есенция от див бял кестен - цветето на мисълта. Продуктът в различните си форми е подходящ за успокояване на мислите. Гарантира бързо и лесно заспиване, като подсигурява и качеството на съня.
Ако все пак се събудите и имате трудност със заспиването отново - използвайте нова доза Rescue night. Събуждането сутрин е лесно и бързо като след продължителен и пълноценен сън.

Какво е приложението на RESCUE CREAM?
Още един универсален помощник при спешни случаи, с които бихме могли да се справим бързо и лесно вкъщи. В състава на крема, към оригиналната рецепта на д-р Бах е добавена есенция от киселица (дива ябълка) - цветето на изчистването.
Подходящ за третиране на различни кожни проблеми - сърбящи обриви, дерматити, ужилвания от насекоми, контузии, при проблемна кожа - суха, чувствителна, груба или акнеична, при леки контузии или следоперативно третиране на зараснали рани.