До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Хороскоп за месец юни 2024

Хороскоп за месец юни 2024
ОВЕН – до 9 юни включително повече разум и търпение в ежедневието си трябва да проявяват родените през третата декада на Овен. Не предприемайте рискове и игнорирайте всякакви негативни хора по възможност. След това предизвикателствата ще намалеят и дните ви ще са по-спокойни и ползотворни. Ако имате да уреждате договорни отношения или други документи, да се явите на някакъв изпит или на интервю за работа, разрешете тези въпроси по възможност до 18 май. От 18-ти нататък Меркурий и Венера, а от 21-ви и Слънцето в Рак ще затрудняват някои от вас в общуването с околните, документалните и финансови въпроси, както и взаимоотношенията с партньор/и. Бъдете концентрирани при шофиране. Преди път се уверете в изправността на автомобила (филтри, светлини). Внимавайте да не изгубите лични вещи. Около 7 и 14 юни се предпазвайте от измами.

ТЕЛЕЦ – интуицията ви, особено през първата седмица на юни, е доста силна. Вярвайте в нея. От 9 юни Марс преминава във вашия знак (до 20 юли) и някои от вас може да станат по-активни и смели в действията си. При други да се засилят страхове, да чувстват нервно напрежение и дори да попаднат в конфликтни ситуации между 10 и 21 юни. Сега по-внимателни трябва да бъдат родените в края на април Телци. Не е препоръчително да предприемате риск. Пазете се от инциденти и се грижете за здравето си. Избягвайте спорове и агресивни хора Ако проявявате присъщите ви търпение и предпазливост, след 21 юни ще се радвате на успехи и щастливи моменти с близките си. Пътищата пред вас ще се отворят и дните ви ще бъдат по-ползотворни – материални и други придобивки, топлота във връзките и с бизнес партньорите, поводи за радост, успехи в бизнеса, интересни пътувания.

БЛИЗНАЦИ – през първите 3 дни на месеца бъдете по-внимателни зад волана и не нарушавайте добрия тон в общуването с околните. Всячески ще се опитват да ви уязвят и предизвикат. Въпреки това трудно ще им се получи, тъй като сте в период, в който навсякъде ще ви приемат с лекота и ще ви харесват. Имате дар слово и умеете да завладявате хората с харизмата си. Между 8 и 18 юни някои от вас може да чувстват затруднения и невъзможност да разрешат важни бизнес въпроси, да възникват трудности в контакти с чуждестранни партньори. Публични личности от този знак може да бъдат въвлечени в интриги, да се почувстват предадени или да разпространят невярна информация по техен адрес в средата на месеца. Не се доверявайте и не споделяйте плановете си дори на близки, приятели или колеги. Стабилизиране в партньорствата и финансовите дела – след 18 юни.

Хранителните добавки - надежден помощник в натовареното ежедневие

РАК – постепенно ще спада напрежението при вас през този месец. Само до 8-ми включително и то само на родените през третата декада на знака се налага още малко да проявяват търпение във взаимоотношенията с околните и предпазливост в действията си. Между 9 и 16 юни някои от вас ще са по-ангажирани със семейни дела. Не са изключени и неразбирателство с някое от децата или разходи около тях. Но след 17-ти Венера и Меркурий във вашия знак ще ви настроят романтично и ще хармонизират отношенията с близки и любими хора. В семейството и дома ще има повече поводи за радост, любов и повече приходи. Много положителен период за нови начинания и проекти, нови връзки и приятелства, групови дейности или работа за обществото, пътувания и почивки, решаване на документални въпроси. Ще се чувствате обичани от близките и уважавани в обществото.

ЛЪВ – възползвайте се от подкрепата на звездите през първата седмица на юни и свършете по-важните за вас задачи. От 9 юни нататък Марс в Телец ще засили безпокойството ви и се налага да давате повече от себе си на работното място, ако искате да постигате желаното и да избегнете конфликти с колеги или началници. Това важи най-вече за родените в края на юли Лъвове. Пазете авторитета си и се опитайте да бъдете по-гъвкави. Често ще срещате трудности и пречки, което ще ви изнервя. За вашето спокойствие е добре някои планове да отложите във времето, ако има такава възможност. След 18-ти ще имате желание за известно време да се уедините. Вземете си отпуск или поне в почивните дни излезте сред природата, за да се заредите с енергия. Добър период също за духовни занимания и творчески дейности. Грижете се за здравето, не рискувайте и не се натоварвайте прекалено.

ДЕВА – юни месец по принцип не е от най-успешните ви месеци, особено за изяви и постижения. Но след 9-ти поне Марс в Телец дава шанс за по-ползотворни контакти и преговори, за успешно разрешаване на финансови въпроси, за успехи и постижения. Имате сили и енергия за всичко. Около 12-14 юни някои от вас могат да почувстват емоционално напрежение, объркване при взимането на решения или да се разочароват от някого. Предпазвайте се от интриги, измами и конфликти. След 17 юни ще имате пълната подкрепа от страна на звездите. Приятелите, близките и други хора на високи позиции ще ви подкрепят. Възможно е някои от вас да заемат по-висока длъжност в кариерата или да получат повишение на заплатата. Интуицията и емпатията ще ви помагат в преговори и договорни отношения. Пътувания, положителни емоции и поводи за радост в семейството.

Луна без курс и критични дни за зодиите през юни 2024

ВЕЗНИ – през първите две седмици на юни желанието ви за забавления, любов, активно общуване и пътувания са засилени при болшинството от вас. Много положителен период за интимните и партньорски взаимоотношения. Ще се радвате на повече успехи, печалби и придобивки в семейството. Между 14 и 18 юни е препоръчително да не давате поводи за ревност, ако имате сериозна връзка или семейство. През втората половина на месеца се налага да се съобразявате повече със другите хора в обкръжението си, да обръщате повече внимание на близките. На моменти може да се изострят отношенията, да чувствате емоционален дискомфорт, да имате по-малко приходи или повече непредвидени разходи. Периодът не е благоприятен за решаване на финансови въпроси, за финансови вложения и риск. Но пък Юпитер вече е в Близнаци и ще носи много късмет в рамките на една година.

СКОРПИОН – Марс в Телец от 9 юни ще изправи повечето от вас пред някои предизвикателства този месец. Често ще усещате вътрешно напрежение, а може да се наложи да се справяте с нелоялна конкуренция и да възникват конфликти с партньори или опоненти. Месецът не е благоприятен за юридически спорове. Около 17-19 и 24-25 юни се предпазвайте от инциденти и неприятности. Грижете се за своето и за здравето на близките. Не бъдете прекалено взискателни и критични към партньора си, за да избегнете разрив в отношенията. Физическото и емоционално натоварване, както и финансов риск, не са препоръчителни. След 17 юни ще се чувствате по-стабилни емоционално и във финансов план, а контактите ще са ползотворни. През втората половина на месеца Меркурий и Венера в Рак ще хармонизират взаимоотношенията с околните и ще чувствате повече увереност.

СТРЕЛЕЦ – първата седмица на юни е най-ползотворна за вас и е добре да се възползвате, за да свършите най-важното по възможност тогава, защото имате повече шансове за успех и благоприятно развитие. След 9 юни навлизате в период с повече ангажименти и натоварване. Натоварването, обаче, трябва да бъде умерено, за да не засегне здравето ви. При някои от вас може да се появи здравословен проблем, а ако съществува заболяване състоянието временно да се влоши. А при други са възможни спорове на работното място с колеги или подчинени, проблем с наематели, твърде много или липса на работа. Импулсивни сте като всеки огнен знак, но Юпитер в Близнаци в рамките на една година изисква от вас по-малко риск, повече търпение и постоянство, спазване на правила и закони, по-реалистични цели. Между 11 и 14 юни внимавайте за загуби, измами и разочарования.

КОЗИРОГ – по-трудна и напрегната може да бъде само първата седмица на юни и то предимно за родените през трета декада на знака. От 9 юни нататък ще почувствате облекчение и делата ще вървят по-гладко за вас. Енергията и шансовете ви се повишават, както и късметът. През първата половина месеца може да има по-голямо натоварване в работата или задължения в семейството. Налага се да балансирате между семейните и работни ангажименти. След 18 юни приоритет ще са всякакви партньорски взаимоотношения – бизнес или интимни. Чудесно време за забавления, творческа работа, спорт, почивки и пътувания, подобряване на отношения, нови бизнес контакти. Много е важно, обаче, да бъдете по-отворени към хората и да се вслушвате в тяхното мнение, ако искате да имате успех. Лоялността и искреността в партньорствата сега са много важни.

ВОДОЛЕЙ – стартирате много силно и положително през първата седмица на месец юни с Марс в Овен. Освен това има цели 4 планети в Близнаци, които ще ви носят много късмет, възможности за повече печалби и хармония в партньорските отношения и любовта. Ще се чувствате вдъхновени, творчески или романтично настроени. Ще имате доста поводи за радост в семейството и връзките. До 17 юни всякакви контакти ще са ползотворни, а приятелите и близките ви ще подкрепят вашите планове и желания. Марс, обаче, преминава на 9 юни в земния знак Телец и активира предизвикателен аспект към Слънцето ви. Акцентът е върху дома, недвижимите имоти и семейните въпроси. Той може да създаде напрежение в някои от дните, но това е и знак за повече активност и необходимост от действие. Бъдете стълб за близките си и пазете дома от обири, пожари и други инциденти.

РИБИ – изчистете всякакви финансови задължения до 8 юни, за да можете след това да се отдадете на приятни пътувания и интересни контакти. Подходящо време за разрешаване на документални въпроси, подобряване на взаимоотношения, ремонт на автомобила, разходки сред природата. До 17 юни включително се стремете да отделяте достатъчно от времето и вниманието си на близките и любими хора, защото може да се почувстват пренебрегнати. Бъдете по-внимателни с парите и зад волана. Не харчете за ненужни неща и не правете големи вложения. Около 12-15 юни се предпазвайте от измами, загуби и конфликти. На 18 юни първо Меркурий и Венера, а на 21 и Слънцето преминават във водния знак Рак. Този период на месеца е много обещаващ – придобивки и други промени в дома. Концентрацията и общуването ви се подобряват, решенията са правилни, хармонизират се партньорствата. 

Марги Паскалева
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД