До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри Филтри
Изчисти всички филтри
Марки
Вид продукт
Подходящ за
Начин на приложение
Произход
Цени:
0 2000

Единични био еликсири на Бах

(38)
Сортирай по:
Agrimony (камшик) - за този, който отрича да има проблеми, омаловажава всеки свой конфликт и живее, като че ли винаги носи маска на веселие.

Aspen (трепетлика) - за този, който се страхува, но не знае точно от какво. За този, който изпада в безпокойство без определена причина.

Beech (бук)  - за перфекционисти, които вечно намират кусури на всичко, за тези които чувстват скованост ( включително и мускулна).

Centaury (червен кантарион) - за тези, които са неспособни да казват "не", които се страхуват да развият индивидуалността си и живеят в сянката на някой друг.

Cerato (зъбна трева) - ако се нуждаете винаги от чуждо одобрение при вземане на решение и ви липсва самоувереност.

Cherry plum (дива джанка) - ако се страхувате да не загубите самоконтрол, да се самонараните и ви измъчват кошмари.

Chestnut bud (пъпка от бял конски кестен) - за тези, които грешат и после повтарят същата грешка. За тези, които учат и имат нужда от способност за концентрация и внимание.

Chiciry (цикория) - ако винаги очаквате нещо в замяна и за всяко свое действие очаквате благодарност, обич и уважение.

Clematis (повет) - за тези, които не желаят да живеят в реалността, за мечтателите.

Crab apple (дива ябълка) - за всички маниаци на тема чистота, за тези, които дълго разсъждават върху маловажни подробности.

Elm (бряст)  - ако се чувствате затрупани от отговорности и неспособни да се справите с работата, потиснати от чувство за неадекватност и некомпетентност.

Gentian (тинтява) - за тези, които изпитват отчаяние по ясна причина: раздяла, загуба, разочарование.

Gorse (прещип) - при хронично болни и хора с телесни увреждания, които са загубили надежда.

Heather (калуна) - за тези, които имат нужда от ласки, които предпочитат да говорят преди всичко за себе си в компания или пред публика.

Holly (джел) - лечебно средство за лекуване на омразата, завистта и ревността – нормални чувства, които изпитваме, но които ни разболяват.

Honeysucle (орлов нокът) -  за хора, които живеят в миналото, обсебени от носталгия и мисли за това, което не са успели да постигнат или са изгубили.

Hornbeam (обикновен габър)  - за хора, които са потиснати от еднообразието на работната седмица, рутинните задължения и от липсата на предизвикателство.

Imapatiens (слабонога) - за тези, които са нетърпеливи, раздразнителни, които остро реагират на ограничения и на бавни хора.

Larch (лиственица) -  за тези, които се чувстват малоценни, не достатъчно добри и се страхуват да направят каквото и да било, за да не се провалят.

Mimulus (Mимулус) - за тези, които се страхуват от нещо конкретно -да се качат в в асансьора или в самолета, да посетят зъболекаря или гинеколога.

Mustard (полски синап) -  aко сте в период на депресия, подтиснатост и фатализъм без определена причина: всичко Ви се струва мрачно и нямате енергия.

Oak (дъб) - за хора, които са изтощени от дългата и тежка работа и не могат да си отдъхнат преди да постигнат  целта си, за вманиачените на тема дълг и работа.

Olive (маслина) - ако Вашата енергия е изчерпана поради стрес и се нуждаете както от психическо, така и от физическо възстановяване.

Pine (бял бор) - за хора, които са прекалено самокритични, системно поемат вината, за тези, които непрекъснато се извиняват за неща,извън техния контрол.

Red chestnut (червен кестен) - когато ви завладее безпричинно безпокойство и то не за вас самите, а за други хора, когато сте склонни  да пожертвате Вашите интереси, за да предпазите любимите си хора.

Rock rose (скална роза) - за възвръщането на самообладанието в моменти на опасност или ужас. При панически атаки, изострено и парализиращо чувство на страх.

Rock water (скална вода) - за тези, които са склонни към себеотрицание, прекалено стриктни и налагат трудни правила на себе си и на останалите.

Scleranthus (хрущялка) - ако страдате от промени в настроението и от резки спадове на енергийния тонус, предизвикани от апатия или хиперактивност.

Star of Bethlehem ( витлеемска звезда) - за хора, които имат травма или мъка, които преживяват последствията от уплаха или внезапен и неочакван шок.

Sweet Chestnut (сладък кестен) - за тези, които страдат от непоносима болка или отчаяние, безнадежност,, когато ви се струва, че целият свят ви е изоставил.

Vine (лоза) - за тиранични и груби личности, принуждаващи околните да действат против волята си, без да се притесняват за последствията.

Walnut (орех) - ако се чувствате неспособни да се справите с промените и уязвими пред нови ситуации, да се подготвите за промените без значение дали са позитивни или негативни.

Water violet (водна теменуга) - ако притежават силен контрол над личността и изглеждат откъснати и недостъпни, леко хладни.

White chesnut (бял конски кестен) - за тези, които са превъзбудени от неразрешими, обсебващи мисли, които ги преследват и по време на сън. Когато сякаш не сме господари на съзнанието си, а то властва над нас.

Wild oat (див овес) - ако страдате от липса на цел и посока, несигурност по кой път да поемете и невъзможност да се заемете с нещо.

Wild rose (шипка) - ако външно и вътрешно сте равнодушни към живота, безразлични и апатични, нищо вече не ви радва, изживявате деня като усилие и вършите  само най-минималното.

Willow (плачеща върба) - за хора, които са неудовлетворени, огорчени и обидени, склонни към самосъжаление и убедени, че са жертва нанесправедливост.

 

debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД