contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри
Изчисти всички филтри
Оферти
Вид продукт
Продуктова форма
Слънцезащитен фактор
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

GlaxoSmithKline

(182)
Сортирай по:
GlaxoSmithKline е водеща англо-американска научноизследователска фармацевтична компания. Тя е сред най-големите във фармацевтичната индустрия, с повече от 97 000 служители, дейност в над 100 държави и производствени центрове в цял свят.

ГлаксоСмитКлайн е една от малкото фармацевтични компании, която се бори и с трите заболявания, обявени за “приоритетни” от Световната здравна организация – ХИВ/СПИН, туберкулоза и малария. Компанията е разработила редица антивирусни и антибактериални средства, лекарства за онкологични заболявания и други. ГлаксоСмитКлайн има водещи продукти в редица терапевтични области и е лидер в разработката и производството на ваксини, антибиотици, медикаменти за лечение на респираторни, онкологични и неврологични заболявания.

ГлаксоСмитКлайн взима участие в мащабни благотворителни проекти и сериозни инициативи за подобряване здравето на населението и за подпомагане на бедстващи и развиващи се региони.

Като компания, която създава оригинални медикаменти, всеки час ГлаксоСмитКлайн инвестира $562 000 за откриването на нови медикаменти. ГлаксоСмитКлайн работи и инвестира в България повече 20 години. През 2003 г. ГлаксоСмитКлайн печели наградата на Съюза на фармацевтите в България за Компания на годината за първи път, а през юни 2006 г. СФБ й връчва отличието отново. През 2004 г. ГлаксоСмитКлайн инвестира над 5 млн. лева за откриване в София на първия по рода си мултинационален дистрибуционен център на Балканите, който обслужва 15 държави на Балканите, Кавказ и Централна Азия. За ГлаксоСмитКлайн ЕООД работят повече от 160 висококвалифицирани служители, а през 2007 г. компанията оглавява класацията на Hewitt Associates за „Най-добър работодател”, в категория “Големи компании”.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД