До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри
Изчисти всички филтри
Вид продукт
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Essentica

(5)
Сортирай по:
Essentica е новото лице на един от най-големите производители на етилов алкохол и DDGS на Балканите. Традициите и опита им се съчетават с нови технологични решения и непрекъснати инвестиции в R&D.

Essentica е марката, която обединява стотици професионалисти в една идея – да работят заедно, да си сътрудничат в предаването на опит и обучение, за да се постигне симбиозата с партньори и клиенти, да се търсят иновациите и развитието във всяко едно направление.

Essentica е марката на новаторите, на младите и смели хора. Essentica е марка на обединението и на постоянното развитие. Essentica се откроява със свободата да преследва мечтите си, с млад, амбициозен и търсещ екип.

Главна цел на Essentica е да намира иновативни технологични решения. Компанията постоянно развива потенциала си като професионалисти и специалисти в производствения процес. Съчетанието на постоянните технологични иновации и работата в екип с клиентите, позволява да намерят кое е най-доброто решение за нуждите на клиентите и различни начини на използване на продуктите.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД