до -30% на продукти за женско здраве 
promotions
Категории Филтри
Вид продукт
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Фармация и здраве

Ellies

(80)
Сортирай:
В условия на пандемия, неизвестност и повишен стрес върху психиката и физиката аптеки „Афиа“ продължават мисията да удовлетворяват потребностите на всички свои пациенти и излизат напред с нова серия продукти за здраве и красота, стремейки се за пореден път към добре познатия висок стандарт.

Вдъхновен от контакта с нашите пациенти и съобразен с техните нужди, брандът Ellie’s съчетава дългогодишен фармацевтичен опит с висококачествени суровини и максимално изчистени производствени технологии без ГМО, изкуствени оцветители и консерванти.

Ellie’s предлага широка гама от хранителни добавки, включващи както стандартни формули за профилактика на здравето, така и иновативни комбинации, разработени в съответствие със забързания и често нездравословен съвременен начин на живот.

Ellie’s не е още един бранд на щанда с хранителните добавки, а продукт на амбицията ни да вдъхновяваме за здраве и здравословно мислене, затова не се колебайте да се консултирате с нашите фармацевти относно най-подходящия за вас Ellie’s.