До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри
Изчисти всички филтри
Вид продукт
Продуктова форма
Проблем
Цени:
0 2000

Ozalys

(10)
Сортирай по:
Лаборатория Озалис е френска марка посветена на предлагането на пълна гама дермокозметични продукти за пациенти, които се борят с рак. Тя е разработена и произведена във Франция. Разпространява се във целия свят.

Основател на Озалис е Изабел Гиомарш (Issabelle Guyomarch), президент на един от водещите френски производители на козметични продукти от висок клас. Тази упорита жена с богат опит и ревностна професионалистка изгражда кариерата си в областта на фармацевтичните и козметични продукти.

Когато през 2013 г. Изабел е диагностицирана с рак тя решава да превърне това преживяване в амбициозен и иновативен проект. Тъй като е преживяла лично тази несгода Изабел е наясно, че битката за собствения живот кара човек да смята за незначителни грижите за естетичния външен вид.

Нейната научна лаборатория вече седем години проучва как да отстрани подозрителните съставки от козметичните продукти и чрез гамата Ozalys получава одобрението на French Ministry for Higher Education and Research.

През последните години световната медицинска литература показва, че пациентите с рак трябва да се справят с много вредни и продължителни странични реакции, дължащи се на приложеното лечение. Тези реакции малко или повече са дългосрочни, като засягат както тяхното физическо здраве, така и психичното им състояние.

Онкологичната козметика помага на пациентите да си възвърнат собствения облик, да възстановят връзката с тялото си и да виждат в себе си личността, а не само пациента. Научно е доказано: самоувереността е определящ фактор за оздравителния процес.
 
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД