До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри
Изчисти всички филтри
Вид продукт
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Laboratoires Ineldea

(10)
Сортирай по:
Създадена през 2003 г. от ръководен екип с повече от 20 години опит в областта на природните продукти, INELDEA Laboratories се възползва от призната техническа и научна експертиза в проектирането, разработването и маркетинга на натурални продукти за здраве и новаторска козметика от естествени съставки.

С грижа за децата, френската компания INELDEA Laboratories създава – Pediakid – серия от хранителни добавки със 100% натурални активни съставки, които включват: билкови екстракти, витамини и минерали. Всички продукти са създадени в съответствие с френската фармакопея и с най-високите, и стриктни изисквания за качество, ефективност, и безопасност!

Продуктите от гамата Pediakid могат да бъдат приемани от най-ранна детска възраст (сиропите - веднага след преминаване към захранване, а дъвчащите мечета - от 3 годишна възраст), а същ така до 15 години и повече. Комбинацията от няколко продукта е възможна, но трябва да се следват инструкциите за употреба. Не се колебайте да се консултирате с Вашия лекар!
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД