До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри
Изчисти всички филтри
Оферти
Вид продукт
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Power of Nature

(14)
Сортирай по:
Power of Nature е водещ пионерски гръцки бранд с 30 годишен опит в областта на хранителните добавки, диетичния и здравословен начин на живот. Основна мисия на продуктите е да подобрят ежедневието на съвременния човек. Предлагат иновативни решения за леки здравословни и хранителни проблеми.

Power of Nature e бранд на гръцка компания Power Health Hellas S.A. Гърция. Продуктите на марката съчетания между най-доброто от Power Health - Ехинацея, пробиотици, лековити билки, полезни бактерии, както и Мастиха от о-в Хиос - изцяло натурален продукт с уникални по рода си свойства. Разделени в няколко категории, които включват хранителни добавки за тонус и енергия, имунна система, мъжко здраве. Ще откриете подкрепа за уринарния тракт, храносмилателната система, както и витамини и минерали.

Компанията се основава на гръцките национални съкровища,  спазвайки всички регулаторни западноевропейски изисквания. Произвежда и разпространява хранителни добавки с високо качество. Вдъхновени от силата и мъдростта на природата.

Иновацията е цел и статегия на този бранд, възприемащ настоящи и предстоящи технологични тенденции за разработване на продукти. Фокусирани са изцяло върху качеството на продуктите си, ефикасността им, но и безкомпромисна безопасност.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД