До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри
Изчисти всички филтри
Вид продукт
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Scholl

(21)
Сортирай по:
Експерт в здравето и комфорта на краката от 1904 година - името Scholl е синоним на качествена грижа повече от 100 години. Всеки ден специалистите от Scholl посвещават усилията си за намиране на решение на проблемите с краката.

Разработените иновационни продукти се продават в повече от 70 страни, осигурявайки всекидневна грижа за удобството и красотата на „основата", върху която стъпваме.

Стелки GelActiv. Технологията GelActiv ™ осигурява превъзходно поемане на сътресението* & омекотяване при стъпване с ергономичния пълнеж, който е вграден в стелката. GelActiv™ е много ефективен при поемането на малки сътресения и помага за намаляването на натиска при дейности като ходене или тичане.

Грижа за проблемни зони и инструменти за педикюр. Редовната грижа за краката като част от ежедневната Ви хигиена ще помогне да се сдобиете с крака, за които всички ще Ви завиждат. Ще Ви предпази от повечето проблеми и ще ви позволи да се справите лесно и бързо с тези от тях, които са неизбежни. 

Козметика за крака и нокти. Scholl разполага с набор от продукти за вашите стъпала - Fresh Step спрей за крака с тройно дествие, който съдържа Neutra-Activ за неуртализиране на всякаква миризма; Антиперспирант Scholl Fresh Step спрей против изпотяване; Антибактериалният и противогъбичен Scholl Fresh Step спрей за обувки, функционира дори и когато не носите обувките си.
 
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД