До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри
Цени:
0 2000

Bracco

(2)
Сортирай по:
Bracco Imaging S.p.A. е световен доставчик на диагностични решения за изображения.
Bracco има сериозно присъствие на пазара благодарение на стартирането на йопамидолът през 1981 г., първата и най-разпространен нейонен контрастен агент за X-Ray и CT процедури. 
Bracco разширява обхвата на своята дейност през годините, благодарение на иновациите и навлизане на пазара на ядрено-магнитен резонанс с ProHance® (гадотеридол) и MultiHance® (gadobenate димеглумин), както и укрепване на лидерските си позиции в X-Ray / CT с Iomeprol. Тя продължава да полага значителни усилия и ресурси за създаване и разработване на иновативни продукти и решения.
През 2001 Bracco Imaging влезе в иновативни областта на контрастния ултразвук с пускането на SonoVue®, ултразвук контрастно средство, състояща се от микромехурчета, пълни с Серен хексафлуорид и стабилизирани чрез гъвкава фосфолипид черупка.
От деветдесетте години, компанията е започнала процес на глобализация. Днес продуктите на Bracco Imaging  се предлагат в над 90 страни.
Bracco Imaging се разширява през 2008 г. с придобиването на EZ-EM, Inc., която е основен производител на контрастни средства и медицински изделия за стомашно-чревна (GI) радиология и през 2011 г. с придобиването на 
Swiss Medical Care, сега Bracco Injeenering, което позволи Bracco да разшири своята дейност с автоматизирани системи за управление на контрастна материя.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД